The Fact About مزاج That No One Is Suggesting

افراد با مزاج گرم و تر، خوابی عمیق و البته خانم‌های این دسته قاعدگی‌های دردناکی دارند. افراد دموی باید در روز دو وعده غذا با حجم متوسط یا زیاد مصرف کنید.

غذاهای چرب مثل ماکارونی یا لبنیات پر چرب و محلی نیز توصیه نمی‌شود. برخی میوه‌ها مثل موز، آناناس، خربزه و… جزء میوه‌های دارای طبع گرم به شمار می‌روند. این میوه‌ها باعث می‌شوند تا تعادل مزاجی در بدن فرد از دست برود و او را با مشکلاتی مواجه سازد.

مزاج شناسی نقش مهمی در پزشکی و طب قدیم داشته و در مباحث فلسفی و به خصوص در نفس شناسی از آن استفاده می‌شود.

مصرف برنج سفید، قارچ، پیاز، بامیه، سبزیجات، زرشک، آلو، اسفناج، پرتقال و… نیز برای صفراوی‌ها مناسب است و مصرف مایعات هم باید بیشتر باشد. در مقابل، صفراوی‌ها بهتر است از مصرف برخی اقلام خوراکی پرهیز نمایند. برای مثال علی‌رغم اینکه توصیه به مصرف مایعات نمودیم، مصرف نوشیدنی‌های گازدار برای این افراد مضر است.

این افراد باید از مصرف غذاهای سرخ‌شدنی، محرک‌های غذایی مانند کافئین و گیاهان محرک خودداری کنند. در ادامه به مواد غذایی نامناسب برای صفراوی‌ها اشاره می‌کنیم:

با ایده آل مگ همراه باشید تا جواب تمامی سوال‌های خود درباره مزاج را بگیرید.

دوره دوم جوانی: کم کم از رطوبت بدن کاسته می‌شود؛ ولی گرم بودن مزاج باقی می‌ماند؛ پس مزاج انسان به سمت گرم و خشک می‌رود. این مزاج نسبت به مزاج‌ دوران کهولت و پیری حالت معتدل‌تری دارد.

افراد صفراوی یا طبع گرم و خشک، پوست سفید مایل به زردرنگ دارند و معمولا لاغر اندام هستند.

این علم امروزه هم به شناخت بیماری‌ها، مشکلات و ویژگی‌های جسمی و روحی کمک می‌کند. با تعیین مزاج می‌توان نحوه صحیح ورزش، تغذیه، پوشش و حتی روابط را تعیین کرد.

سبزیجات: کرفس، کنگر و سبزی‌ها (جعفری، تره، ترخون، مرزه، نعناع و ریحان)

نعم، يمكن تعبئة سحبة مزاج باختيار النكهة التي تفضلها وملء الخرطوشة الخاصة بالسيجارة الإلكترونية بالسائل المعطر بتلك النكهة. يمكنك أيضًا اختيار مزاج مستوى النيكوتين الذي ترغب في تناوله حسب رغبتك.

با ایده آل مگ همراه باشید تا جواب تمامی سوال‌های خود درباره مزاج را بگیرید.

ما در ایده آل مگ مجموعه‌ای از مطالب رو براتون تهیه کردیم که توی شبای تنهایی، تا چشم به هم بزنید، آفتاب درومده

بین تمام فاکتورهای تاثیرگذار بر مزاج، رژیم غذایی ساده‌ترین و موثرترین عامل در خلط و طبع است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *